Städservice

Städservice i Nyköping, Trosa, Oxelösund

Vi erbjuder städservice i Nyköping, Trosa och Oxelösund med omnejd. Våra erfarna lokalvårdare arbetar kvalitetsinriktat och kostnadseffektivt och tar hand om allt som behövs inom städning.

Kontors- och lokalstädning

Vi utför städning av lokaler (t.ex. affärscentrum) och kontor. Vi har bra utrustning som kan ta hand om stora ytor och vi lägger ner samma känsla och omsorg när vi utför lokalvård som när vi utför hemstädning. Vill du, kan vi även ta hand om tvätt av t.ex. arbetskläder.

Trapphusstädning

Med effektiva arbetssätt både för både din ekonomi och för våra ryggar städar vi dina trappor! Vi utbildar vår personal och ser till att de har de hjälpmedel som behövs för att utföra trappstädningen på ett optimalt sätt!

Fönsterputsning

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. Vi ger dig glasklara ytor, fria från stänk och smutsränder.

Lägenhetsstädning

Vi utför både basstädning som innebär att du får en noggrann städning av ditt hem men också ”storstädning” som kan vara skönt att göra då och då. Storstädning kan innebära att vi plockar ut allt från köksskåpen och torkar rent, tvättar av dörrar och dörrfoder eller putsar all mässing – vi utför det du verkligen behöver!

Våra verksamhetsområden Utvändig fastighetsskötsel Invändig skötsel Trädgårdsskötsel VA- och VVS-kontroll El- och teknikservice Husreparationer Snöröjning Trädgårdsarbete Kontors- och lokalstädning Trapphusstädning Fönsterputsning Lägenhetsstädning